Om oss

Snekkermester Per Bjerke A/S er snekkerverksted og håndverkerbedrift med hovedkontor i Hakadal og avdelinger i Dalen og i Søre Osen.  Bedriften er en familiebedrift, og i dag er vi 11 ansatte.  Vi planlegger og utfører hele arbeidsprosessen, fra start til ferdig produkt. Produktene har høy håndverksessig utførelse og er laget av kvalitetsråvarer. Hverdagen er problemløsningsorientert, og vi står daglig overfor utfordringer ved tegning av detaljer og funksjoner i produktene. Kompetansen i bedriften er meget enorm, og gjennom samarbeid er det ikke et eneste utfordring som ikke løses ved produksjon av våre produkter.  Vi finner alltid den beste løsningen – til kundens fulle tilfredshet.

Snekkermester Per Bjerke har 30 års erfaring som Snekkermester og Bedriftseier ansatte har 4 års utdanning med svennebrev som møbelsnekker eller maskinsnekker, og 6 av dem har tatt svennebrev i Hakadal.  Flere av de ansatte har 8 års utdanning som snekkermester.  Vi har hatt lærlinger i 10 år, og i 2006 innførte vi praktisk opptaksprøve ved ansettelse.Vi er en godkjent opplæringsbedrift. Noen av de ansatte har liftsertfikat.

Snekkermester Per Bjerke kjøpte firmaet i 1977 av sin svigerfar: snekkermester Haakon Lorang Fjeld, som hadde startet firmaet i 1932. I dag er det 4. generasjon snekkere som driver familiebedriften: Frode, som tok svennebrev som maskinsnekker i 1989; Skule, som tok svennebrevet som maskinsnekker i 1992; og Una, svennebrev 1996, og ble snekkermester i 2006.

Bedriften har utvidet med tiden: Vi startet i Alnafetgt 4 i Oslo i 1932.  I 1981 overtok vi Anebygg Trevare, noe som medførte bedre vilkår for tilvirking av spesialtilvirkede dører, vinduer og innredninger.  I 1989 kjøpte vi en industritomt i Dalen i Telemark. I 2002 utvidet vi med oppkjøpet av Søre Osen Snekkeri..

STARTSIDE
OM OSS
PRODUKTSORTIMENT
PROSJEKTER
VINDUER
DØRER
INNREDNINGER
REFERANSER
AKERSHUS FESTNING
KONTAKT